Herning 2 Unge Døde

Bent smedegaard fra herning politi fortæller om sagen. Retsmedicinerne har afleveret en erklæring i sagen om to unge på 17 og 18 år der blev fundet døde i herning.

Indendors Oplevelser Og Aktiviteter I Herning Rejsdiglykkelig Dk

Torsdag aften blev de fundet liggende døde i en lejlighed.

Herning 2 unge døde. Det var på den ellers fredelige olufsgade i det østlige herning at to unge mænd på 17 og 18 år afgik ved døden torsdag aften. De indledende undersøgelser peger på at de kan have taget en overdosis af narkotika og der er intet som tyder på at der er begået en kriminel handling. Politiets foreløbige undersøgelser tyder på at de unge har eksperimenteret med indtagelse af noget foreløbig ukendt narkotika.

Det oplyser politiet til tv midtvest. Politiet var blevet kaldt ud til adressen på olufsgade i det østlige herning. 1 134 20 siden i går indlagt.

726 2 siden i går på intensiv. Dødsfaldene bliver umiddelbart betragtet som narkorelaterede og der er altså ikke tale om drab eller lignende. To unge mænd fundet døde i lejlighed i herning det var kammerater til de afdøde som fandt dem og slog alarm til politiet torsdag aften.

Og han er ikke den eneste der har drøftet dødsfaldene med sine nærmeste. Dødsfaldene menes i stedet at være narkorelaterede. Ligene af de to teenagere blev fundet i en lejlighed på olufsgade.

98 1 siden sidst i respirator. Herning to unge på 17 og 18 år blev torsdag aften fundet døde i en lejlighed i hernings østlige bydel. Kvinden hørte også godt at der var et mindre spektakel omkring klokken 21.

Det er rigtig synd for familien venner og bekendte når det er to så unge mennesker der er døde siger sandra jensen fra herning. 149 333 2992 siden i går døde. To unge mænd på 17 og 18 år er blevet fundet døde i en lejlighed på olufsgade i det østlige herning.

Og det er to så unge mennesker der har hele livet foran sig det er da helt forfærdeligt siger søren schulz. En flok af de unge mænds kammerater var kørt hen til lejligheden. To unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år blev torsdag aften fundet døde i en lejlighed i herning.

Politikommissær vurderer at 17 årig studerende og et år ældre ven er sovet stille ind i en lejlighed i herning og at de ikke døde som følge af en kriminel handling. Det var deres kammerater som fandt dem efter at de ikke havde hørt fra dem. To unge mænd har mistet livet i herning.

Alt tyder ifølge politiet på at der er tale om. Politiet har ikke mistanke om at der ligger noget kriminelt bag. Mændene blev 17 og 18 år.

61 4 siden i går. De kunne ikke få fat på de afdøde og var derfor blevet nervøse.

Billede Frigivet Af Draebt Kvinde Tv Midtvest

Det Danske Kongehus On Instagram Kronprinsfamilien Er Ankommet Til Herning Hvor Deres Kongelige Hojheder Om Lidt Vil O Det Danske Kongehus Instagram Danmark

Hans Dynesen Herning Historie

Knivstikkeri I Herning 18 Arig Stukket Fire Steder Tv Midtvest

Sygeplejeklinikker Herning Kommune

Festudvalget Herning Hf Vuc Home Facebook

Politiet Efterlyser Ung Mand Efter Knivstikkeri I Herning Tv Midtvest

80srqtk8h530wm

Lager I Herning Skal Vaere Hjornesten For Stor E Butik Bliver Vores Ubetinget Storste Lager I Danmark Tv Midtvest

Pin Pa Damgard Loft

Punktchengluck Rabbithouses In 2020 Mausehaus Maus Haus Hasen Haus

Landsretten Har Talt Fire Unge Maend Frifundet For Tiltale Om Gruppevoldtaegt Tv Midtvest

Herning Kirkes Drengekor Har Faet Ung Kvindelig Leder Musikken Har Aendret Mit Liv Tv Midtvest

Elever Pa Produktionsskole I Herning Kvitter Smogerne Tv Midtvest

Kollegie Ungdoms Og Studieboliger Fa Overblik Uddannelsesby Herning

Officielt Herning Skal Vaere Vaert For Stor Europaeisk Talentkonkurrence Tv Midtvest

87jw5rcbxs3v8m

Problemer Med Rotter Herning Kommune

Unge Om Dodsfald I Herning Det Er Helt Forfaerdeligt Tv Midtvest


LihatTutupKomentar