Unge Forskere Junior

Eleverne deltager i unge forskere junior med et selvvalgt science projekt hvor de skal indsende et projektresumé og en projektrapport for at deltage i konkurrencen. Du kan deltage i unge forskere junior konkurrencen med dit helt eget science projekt.

9th Grade Science Project Finds Plants Don T Grow Near Wi Fi Ninth Grade High School Science Experiments Biology Experiments

Gå på opdagelse i den nye guide hvor du kan læse om hvordan du kommer godt igennem konkurrencen.

Unge forskere junior. Muhsik et produktivitetsoptimerende middel emma weiss nielsen 9. Oversigt over vinderne af unge forskere junior 2019. Efter deadline vurderes alle projekterne af en fagjury og 100 juniorprojekter går videre til de regionale semifinaler.

Her får du et overblik over hvad der skal ske. Samlet vinder af unge forskere junior 2020. Klasse erritsø fællesskole fredericia kommune.

Til semifinalerne skal eleverne møde juryen til en science fair hvor de får deres egen stand. Din lærer hjælper dig igennem hele forløbet samtidig med at du får mulighed for at møde en masse andre unge der ligesom dig selv brænder for naturfag. Særligt lagde fagjuryen mærke til alexander mathias winkler som blev den samlede vinder for unge forskere junior 2020 på baggrund af hans projekt hvor han udviklede kvaliteten af lyden på en billig violin signifikant således at den spillede på niveau med en violin til 100 000 kr.

Unge forskere junior kan bruges som en del af den daglige naturfagsundervisning indarbejdes i et fællesfagligt undervisningsforløb fungere som valgfag eller bruges som differentieret. Vil du være med i unge forskere junior. Det er en stor glæde for os at det dette år er et projekt med et kulturelt og æstetisk islæt som vinder unge forsker konkurrencen.

I semifinalen og til finalen skal dit projekt præsenteres på en videnskabelig poster. Violinens lyd alexander mathias winkler skt. Få gode råd til posteren her.

Student Experiment Using Plants Shows The Potential Dangers Of Wi Fi Fun Facts Relationship Memes Dangerous

Retroalbom Obsuzhdenie Na Liveinternet Rossijskij Servis Onlajn Dnevnikov Retro Naryady Vintazhnye Platya Vintazh Devushki


LihatTutupKomentar