Bmi Beregner Unge

Select compute bmi and your bmi will appear below. Calculate your body mass index.

Born Og Unge I Danmark Velfaerd Og Trivsel 2018 By Bikubenfonden Issuu

Eksempelvis vil en 7 årig pige være overvægtig ved et bmi på 17 8.

Bmi beregner unge. Der er meget fokus på overvægt hos børn men faktisk er undervægt også et problem specielt hos piger der overtager idealer fra modeverdenen. Opdateret bmi beregner for børn og unge nu også med grænseværdier for undervægt. For at finde ud af om et barn eller en ung har svær overvægt skal du kende barnet den unges bmi.

Du kan udregne bmi ved at indtaste højde og vægt i nedenstående felter. Er du nysgerrig efter at vide hvor grænserne for din egen vægt går hvis du vil bevare eller opnå et normalt bmi kan du bruge vores bmi beregner og prøve at sætte forskellige tal for din vægt ind og se hvornår du rammer grænserne for undervægt og overvægt. Bemærk at bmi tallet er en indikator og ikke kan bruges af for eksempel body buildere da deres muskelmasse giver dem højere vægt uden at de dermed er overvægtige ligesom mennesker med kraftig kropsbygning kan have et bmi tal der højere end 25 uden.

For at finde ud af om et barn eller en ung har svær overvægt skal du kende barnet den unges bmi. Body mass index bmi is a measure of body fat based on height and weight that applies to adult men and women. En bmi skala går fra 16 00 som er undervægtig til 40 som er fedme i den højeste klasse.

Tjek grænserne for et normalt bmi. Du skal dog være opmærksom på at en bmi beregner tager udgangspunkt i et gennemsnitligt menneske så du kan have en forhøjet bmi eller en lav bmi uden at der er noget forkert i det. Enter your weight and height using standard or metric measures.

Bmi testen udregner et tal som fortæller noget om forholdet mellem din vægt og højde. Bmi udregning for børn unge og teenagere 5 19 år body mass index blev udviklet med voksne mennesker for øje derfor passer skalaen ikke på vokse under 19 år. 8220 5240 cbus suf kk dk center for børn og unges sundhed.

Dog er grænserne ikke de samme. Vores bmi beregner gør det nemt at udregne dit body mass index det er nemt at tage denne bmi test som også giver dig mulighed for at vælge køn. Når du skal beregne bmi for et barn i alderen 2 til 17 5 år skal du beregne bmi på samme måde som ved voksne.

Hvor et bmi for voksne på 25 eller derover er tegn på overvægt vil grænsen ligge lavere ved et barn. Til gengæld har who udviklet to grafer en for pige og en for drenge som kan hjælpe en med at justere bmi tallet for børn og teenager så man kan sammenligne tallene.

Bmi Beregner For Born Unge

Ole Henriksen 4 Tips Der Holder Dig Ung Aktiv Traening

Andersen Lobetest Beregn Dit Kondital Born Og Unge Fitness123

Her Klarer De Aeldre Sig Bedre End De Unge Aktiv Traening

Fedmegraenser For Born Motion Online

Bmi Beregner Kvinder Alder

Diaetbehandling Af Born Unge Og Voksne Med Anorexia Nervosa Pdf Free Download

Det Er Farligt At Vaere Ung Fed Mand Indland Dr

Beregning Af Bmi Beregn Dit Bmi Online Med Vores Bmi Beregner

For Fagpersoner

Er Jeg For Tyk Vi Unge

Test Dig Selv Er Dit Bmi For Hojt Tv 2

Vaekstkurve Piger 0 20 Ar Patienthandbogen Pa Sundhed Dk

Bmi Beregner Beregn Dit Body Mass Index Min Slankekur

Hvad Er Bmi Egentlig For Noget Vi Unge

Vaekstkurve Drenge 0 20 Ar Patienthandbogen Pa Sundhed Dk

Bmi Beregner Beregn Og Forsta Dit Bmi Tal Iform Dk

Kvalitetsteams Lkt Bornediabetes

Udregn Bmi Maler Og Beregner For Kvinder Maend Og Born


LihatTutupKomentar