Specialskole Unge

Målgruppen er børn og unge med generelle indlæringsvanskeligheder socio emotionelle vanskeligheder autisme og udviklingsforstyrrelser. Kommunen tilrettelægger forløbet sammen med forældre og distriktsskolen.

Pin Af Tina Sorensen Pa Boger Boger Sociale Faerdigheder Laesning

De unge på holdet er som så mange andre jo præget af deres respektive vanskeligheder så det er selvsagt helt ok at der er gode og svære dage.

Specialskole unge. De unge får på specialefterskolerne frie fagskoler udover undervisning i skolens fag mulighed for at øge deres sociale kompetencer og gradvist øge selvstændigheden. Derfor samarbejder vi med vores nabokommuner. Det er en faglig vurdering om dit barn eller den unge har behov for et særligt skoletilbud.

Specialskolen bramsnæsvig er en innovativ helhedsorienteret privat specialskole med fokus på udvikling og trivsel for børn og unge med særlige behov skolen er beliggende i skønne naturomgivelser ned til isefjorden. Vi tager hensyn til alle bare den unge dukker op og gør det så godt som muligt på dagen. Det kan være autisme adhd downs syndrom eller andet.

Eleven bor ikke hjemme og tilegner sig praktiske færdigheder til selvstændigt at kunne klare dagligdags gøremål. Københavns kommune har som mål at børn og unge med særlige behov får støtte og hjælp som fagligt og socialt gavner det enkelte barn bedst. Vesterbakkeskolen er en specialskole med sfo og modtager børn med behov for vidtgående specialundervisning.

Specialskole disse skoler er for elever med helt særlige behov eller diagnoser fysiske eller psykiske handicap. Det er der plads til. Der er ingen specialskoler i faaborg midtfyn kommune.

Vi er et skoletilbud for de 6 18 årige et særligt dagtilbud til de 0 6 årige og et stu tilbud til unge 16 25 årige samt et dag og aktivitetstilbud for voksne.

Pin Pa Autisme

Pin Pa Paedagogik

Pin Pa Boger Inklusion

Greve Region Zealand Denmark Area 60 4 Km Greve Denmark L18364 City Logo Coat Of Arms Heraldry


LihatTutupKomentar